Tags Posts tagged with "Alternativat më ekonomike dhe më të shëndetshme për të zëvendësuar miellin e bardhë"

Tag: Alternativat më ekonomike dhe më të shëndetshme për të zëvendësuar miellin e bardhë

Alternativat më ekonomike dhe më të shëndetshme për të zëvendësuar miellin...

Mielli i bardhë është kudo prezent në dietën tonë: bukë, pasta, ëmbëlsira e prodhime brumi. Procesi i rafinimit të tij, largon nga mielli aminoacidet,...