Tags Posts tagged with "ALIZOTIT dhe avokatit të Agron XHAFËS: Mos jeni biçim prokuror? (BISEDA)"

Tag: ALIZOTIT dhe avokatit të Agron XHAFËS: Mos jeni biçim prokuror? (BISEDA)

Çështja ‘Babale’ sërish në gjykatë, debate dhe akuza midis SALIANJIT, ALIZOTIT...

Seanca e sotme në Gjykatën e Tiranës për çështjen ‘’Babale’’ është shoqëruar me debate midis ish-deputetit të PD-së Ervin Salianji, Fredi Alizotit dhe avokatit...