Tags Posts tagged with "Alban Skënderaj nderohet me çmimin e rëndësishëm nga italianët"

Tag: Alban Skënderaj nderohet me çmimin e rëndësishëm nga italianët

Sukses jo vetëm në Shqipëri, Alban Skënderaj nderohet me çmimin e...

Alban Skënderaj është një ndër këngëtarët më të suksesshëm në Shqipëri dhe për këtë nuk ka dyshim.   Çdo këngë e tij kthehet menjëherë në hit...