Tags Posts tagged with "Akuzat e Vasilit: Nëse s’do ishin zgjedhjet me lekët e drogës"

Tag: Akuzat e Vasilit: Nëse s’do ishin zgjedhjet me lekët e drogës

Akuzat e Vasilit: Nëse s’do ishin zgjedhjet me lekët e drogës,...

Kryetari i Grupit Parlamentar të Lëvizjes Socialiste për Integrim, Petrit Vasili, ishte pjesë e një bashkëbisedimi me të rinjtë dhe të rejat e Lëvizjes...