Tags Posts tagged with "“Akademik”"

Tag: “Akademik”

“Akademik”, titull i merituar për shkrimtarin dhe publicistin Halil Rama

“Akademik”, titull i merituar për shkrimtarin dhe publicistin Halil Rama   Në promovimin e  librit të 20-të “Magjia e fjalës”, vlerësohet nga Akademia Shqiptaro-amerikane e Shkencave...