Tags Posts tagged with "ai më kritikon dhe…"

Tag: ai më kritikon dhe…

FOTOT/ “Është gjysma ime”- Delinda Disha përfshin burrin në stafin e...

Pak kohë më parë u zbulua se së shpejti programi “Klanifornia” fillon transmetimin, me pjesëmarrjen e shumë artistëve të njohur. Pasi u publikua spoti...