Tags Posts tagged with "Ahmet Bendo apel emigrantëve: Më votoni"

Tag: Ahmet Bendo apel emigrantëve: Më votoni

Kandidati shqiptar për këshillin bashkiak Breshia, Ahmet Bendo apel emigrantëve: Më...

Ahmet Bendo është kandidat për në këshillin bashkiak në Bashkinë e Breshias. Ai jeton prej vitesh në Itali, ka punuar dhe punon në administratë,...