Tags Posts tagged with "Agron Llakaj flet për politikën dhe “mahnit” me exit pollin e tij për 25 qershorin Intervistoi: Andrea Danglli"

Tag: Agron Llakaj flet për politikën dhe “mahnit” me exit pollin e tij për 25 qershorin Intervistoi: Andrea Danglli

Agron Llakaj flet për politikën dhe “mahnit” me exit pollin e...

“Po qesh sepse s’dua të qaj! Nuk dua të dorëzohem duke luftuar mbi të keqen,”-Kështu e përkufizon mjeshtri i humorit Agron Llakaj sfidën që...