Tags Posts tagged with "Adoleshentët europianë të joshur nga kanabisi"

Tag: Adoleshentët europianë të joshur nga kanabisi

Adoleshentët europianë të joshur nga kanabisi

Përdorimi i alkoolit dhe duhanit po ulet tek 15-16 vjeçaret në Europë, por përdorimi i kanabisit shënon rritje gjithnjë e më të lartë në...