Tags Posts tagged with "ADELË E DASHUR NE JEMI KAQ TË…/ Nga Trendafile Visha"

Tag: ADELË E DASHUR NE JEMI KAQ TË…/ Nga Trendafile Visha

ADELË E DASHUR NE JEMI KAQ TË…/ Nga Trendafile Visha

Është kohë kolere Adelë e dashur! Kohë kolere. Dhe nuk e di nëse kështu kolerë kanë qenë të gjitha kohët. Dhe nuk e di...