Tags Posts tagged with "“A më mendon mua?”- Lot dhe mall"

Tag: “A më mendon mua?”- Lot dhe mall

“A më mendon mua?”- Lot dhe mall, nëna “ribashkohet” me vajzën...

Realiteti virtual ka bërë të mundur “ringjalljen” e të vdekurve që të takohen me familjarët e tyre të pikëlluar. Dhe një emision korean përdori...