Tags Posts tagged with "A kishte dorë SHBA"

Tag: A kishte dorë SHBA

A kishte dorë SHBA, në arrestimin e Fatos Nanos? Rrëfehet ish-diplomati...

Në një intervistë për emisionin Tonight Ilva Tare, diplomati i parë amerikan, i dërguar për të rivendosur marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe SHBA. Christopher Hill...