Tags Posts tagged with "A kanë njerëzit busullë të brendshme?"

Tag: A kanë njerëzit busullë të brendshme?

A kanë njerëzit busullë të brendshme?

Zogjtë, balenat, fluturat dhe shumë kafshë të tjera kanë një ndjenjë instinktive që u tregon Veriun. Edhe qentë kanë tendencë për të dalë jashtë,...