Tags Posts tagged with "A ka patur Sulltane femra? Po"

Tag: A ka patur Sulltane femra? Po

A ka patur Sulltane femra? Po, por…

“Ajo sundoi me autoritet absolut për katër vjet, kalëronte si burrë, e armatosur me harqe dhe me shpata, e rrethuar nga oborrtarët, dhe nuk...