Tags Posts tagged with "A është më e keqe tradhtia e mashkullit apo e femrës? Më në fund kemi përgjigjen"

Tag: A është më e keqe tradhtia e mashkullit apo e femrës? Më në fund kemi përgjigjen

A është më e keqe tradhtia e mashkullit apo e femrës?...

Duket që meshkujt dhe femrat janë të barabartë kur është fjala për tradhtinë, mirëpo shpesh zhvillohen polemika rreth asaj se në çfarë mënyre tradhtohet...