Tags Posts tagged with "A e dini sa informacion mund të mbajë truri i njeriut"

Tag: A e dini sa informacion mund të mbajë truri i njeriut

A e dini sa informacion mund të mbajë truri i njeriut

Truri i njeriut e ka kapacitetin dhjetëfish më të madh sesa që ishte supozuar më parë dhe mund t’i ruaj 4.7 miliardë libra, zbulojnë...