Tags Posts tagged with "A duhet të hamë vezë në mbrëmje?"

Tag: A duhet të hamë vezë në mbrëmje?

A duhet të hamë vezë në mbrëmje?

Vezët padyshim se janë një nga ushqimet më të përdorura, dhe shumë të pasura me proteina dhe vitamina. Mirëpo dihet, se vezët përmbajnë edhe...