Tags Posts tagged with "5 vjet bashkë dhe asnjë propozim për martesë"

Tag: 5 vjet bashkë dhe asnjë propozim për martesë

5 vjet bashkë dhe asnjë propozim për martesë, Sebastian Rulli shpjegon...

''Çfarë ndodh në Vegas, mbetet në Vegas", por çfarë ndodh në skenën e një sheshxhirimi mund të kthehet në diçka të bukur edhe atëherë...