Tags Posts tagged with "49-vjeçe por Naomi Campbell ende nuk është gati për tu bërë nënë"

Tag: 49-vjeçe por Naomi Campbell ende nuk është gati për tu bërë nënë

49-vjeçe por Naomi Campbell ende nuk është gati për tu bërë...

  Ajo është një nga supermodelet më të mëdha në botë dhe që i ka rezistuar tregut për shumë vite. Naomi Cambell ka një karrierë të...