Tags Posts tagged with "41 vite pa bërë gjumë"

Tag: 41 vite pa bërë gjumë

41 vite pa bërë gjumë, çuditën mjekët me shëndetin e fermerit...

Gjumi është një domosdoshmëri për qeniet njerëzore. Dhe, ndërsa pjesa tjetër e tyre jo gjithmonë i ngjajnë pjesës së pandërgjegjshme që përjetojmë, gjumi nuk...