Tags Posts tagged with "4 misteret që po tronditin botën"

Tag: 4 misteret që po tronditin botën

4 misteret që po tronditin botën

Gjatë Luftës civile, shumë amerikanë ishin drejtuar nga Perëndimi, larg fushëbetejave. Nëse ata kalonin nëpër Kanzas dhe qëndronin në bujtinën e udhëhequr nga klani...