Tags Posts tagged with "38 femra dhe 102 meshkuj/ Njihuni me tiparet kryesore të përbërjes së këtij parlamenti"

Tag: 38 femra dhe 102 meshkuj/ Njihuni me tiparet kryesore të përbërjes së këtij parlamenti

38 femra dhe 102 meshkuj/ Njihuni me tiparet kryesore të përbërjes...

Nga 140 deputetë të parlamentit të ri (2017-2021) 61 deputetë ose 44% nuk kanë qenë parlamentarë gjatë legjislaturës së kaluar. Ndryshimin më radikal në përbërjen...