Tags Posts tagged with "3 Maj- Dita Botërore e Lirisë së Shtypit/Shqipëria me media pjesërisht të lira"

Tag: 3 Maj- Dita Botërore e Lirisë së Shtypit/Shqipëria me media pjesërisht të lira

3 Maj- Dita Botërore e Lirisë së Shtypit/Shqipëria me media pjesërisht...

Në Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit, Kryetari i Radhës i OSBE-së, Ministri i Jashtëm gjerman Frank-Walter Steinmeier, dhe Përfaqësuesja e OSBE-së për Lirinë...