Tags Posts tagged with "3 gazetarë vlerësohen me çmime për raportimet më të mira"

Tag: 3 gazetarë vlerësohen me çmime për raportimet më të mira

Arsimi gjithëpërfshirës, 3 gazetarë vlerësohen me çmime për raportimet më të...

Fushata mobilizuese për rritjen e gjithëpërfshirjes në arsim të komunitetit Rom dhe Egjiptian të quajtur #Shkollaimeshkollajote, ka ndihmuar në ndërgjegjësimin e afro 500 fëmijëve,...