Tags Posts tagged with "15 vjeçari mes shkollës dhe mbijetesës"

Tag: 15 vjeçari mes shkollës dhe mbijetesës

Historia/ Klaudio, 15 vjeçari mes shkollës dhe mbijetesës

Nga Esmeralda Keta Klaudio Berati ëndërron të bëhet futbollist i famshëm. Orët e edukimit fizik dhe ndeshjet mes çunave pas mësimit janë të vetmet...