Tags Posts tagged with "12 në kërkim"

Tag: 12 në kërkim

Pamjet filmike, policia procedon 8 protestues, 12 në kërkim

Një ditë pas protestës së opozitës para Parlamentit policia thotë se ka analizuar pamjet filmike të raport shërbimeve dhe provave të tjera të mbledhura...