Tags Posts tagged with "10 mijë persona në 2018"

Tag: 10 mijë persona në 2018

Rekord shifrash/ Lejet e qëndrimit për shqiptarët nga Gjermania, 10 mijë...

Rreth 80% e lejeve të reja të qëndrimit të dhëna për shqiptarët që punojnë dhe jetojnë në Bashkimin Europian janë dhënë për një periudhë...