Tags Posts tagged with "10 blerjet më të mëdha të Google përfshirë HTC-në"

Tag: 10 blerjet më të mëdha të Google përfshirë HTC-në

10 blerjet më të mëdha të Google përfshirë HTC-në

Duke marrë nën kontroll këtë divizion, Google do të fitojë 2,000 punonjës të HTC përfshirë gjysmën e ekipit të hulumtimit dhe zhvillim, dhe afro...