Syzet ideale për fytyrën tuaj zgjidhen vetëm duke ndjekur këto rregulla

Syzet ideale për fytyrën tuaj zgjidhen vetëm duke ndjekur këto rregulla

376
0

Nuk ka asnjë aksesor që është aq funksional, në modë dhe i gjithanshëm si syzet e diellit. Ato mund të jenë të thjeshta, ose aq me detaje sa dëshironi.Por duhen zgjedhur sipas formës së fytyrës de në këtë artikull do ju tregojmë formën për fytyra rrumbullake.

Format ovale të fytyrës, në veçanti, karakterizohen nga balli i ngushtë dhe mollëzat e larta, domethënë tiparet janë të balancuara dhe proporcionale me njëra-tjetrën. Megjithëse meshkujt dhe femrat kanë disa ndryshime në strukturën e kockave, si burrat ashtu edhe gratë me forma ovale të fytyrës mund të zgjedhin të njëjtat modele të diellit.

Njerëzit me formë koke ovale kanë një gamë të gjerë të opsioneve në dispozicion të tyre. Shihni fotografitë më poshtë për të zgjedhur ato të duhurat për ju: