Studimi/ Në këtë shtet, mbi 40 % e meshkujve dhe femrave të...

Studimi/ Në këtë shtet, mbi 40 % e meshkujve dhe femrave të moshës 40 vjeç janë ende të virgjër

403
0

Meshkujt dhe femrat e virgjëra në moshën 40 vjeç nuk janë të rrallë në Japoni. Sipas një studimi të ri në shtetin aziatik 4 nga 10 përsona në moshën 40 vjeç nuk kanë kryer marrëdhënie seksuale. Kjo përqindje është rritur 4 herë nga viti 1995 kur u bë studimi i fundit në Japoni. Atë kohë 1 në 10 burrat dhe 1 në 10 femra ishin të virgjër. Arsyeja e këtij ndryshimi është sipas prestigjozes “The Independent” presioni social dhe synimi kryesor për karrierë. Të rinjtë janë në presion se nëse kryeinë marrëdhenie seksuale do kritikohen ndërsa në moshën 30 deri 40 japonezët më shumë punojnë dhe nuk kanë fare kohë të lirë. Kjo është dhe arsyeja që japonezet janë të parët në shikimin e filmave porno…