Strugë, avokati seks në zyrë me sekretaren, i ngec brenda

Strugë, avokati seks në zyrë me sekretaren, i ngec brenda

1541
0

Është një ndër ngjarjet e rralla që mund të ndodhë, por që ka shkaktuar një skandal të madh në Strugë. Një avokat ka bërë seks në zyrë me sekretaren e tij, por gjatë aktit seksual ka pasur një problem, që ka sjellë shtangimin e organeve gjenitale. Penisi ka ngecur brenda vaginës së gruas dhe ka qenë një ambulancë e spitalit të Strugës që ka nxjerrë çiftin nga zyra të mbështjellur me një çarçaf.

Kjo ngjarje ka shkaktuar interes të madh, jo vetëm në Strugë. Vëmendja më e madhe ishte kur avokati dhe sekretarja e tij janë nxjerrë të mbuluar me çarçaf nga zyra.

Sipas portaleve maqedonase, bëhet fjalë për një avokat 50-vjeçar, i cili më parë ka qenë i njohur edhe si lider i një partie politike në këtë qytet. Ndërsa e dashura 20 vite më e re ishte e punësuar pranë zyrës së tij si daktilografe.

Mjekët e Strugës e kanë konfirmuar si ngjarje megjithëse jo publikisht. Sipas tyre ndodh në raste të rralla që gjatë aktit seksual të ketë probleme të tilla. ku organi gjenital i mashkullit të ngelë te ai i femrës. Çiftit “të bashkuar” i është dashur t’i bëhet një injeksion në urgjencë që gjithçka më pas të normalizohet.