Strakosha drejt Premier League-s, Totteham is the destination

Strakosha drejt Premier League-s, Totteham is the destination

224
0

Lazio ka rënë dakort që portieri Strakosha të largohet nga ekipi në qoftë se nje ekip e paguan klauzolën e tij.

Sipas mediave italiane Lazio kërkon plot 50 milion euro për portierin e kombëtares shqiptare. Për 24 vjeçari janë të interesuar Totteham dhe Arsenal.

Totteham kërkon pasuesin e Lloris dhe e ka vëzhguar për një kohë të gjatë Strakoshën. Ata janë të bindur në aftësitë e tij, dhe tani mbetet diskutimi mes dy klubeve.