Sot mbush 55 vjeç/ Rama publikon 2 foto dhe një shprehje të...

Sot mbush 55 vjeç/ Rama publikon 2 foto dhe një shprehje të Lincoln

143
0

Sot kryeministri Edi Rama bën 55 vjeç. Ai ka publikuar një foto të vetën kur ishte i ri duke shkruar se nuk kanë rëndësi vitet e jetës, por “ka rëndësi jeta në vitet e tua”.

“Faleminderit pafund dhe ndjesë për pamundësinë që t’u përgjigjem një për një, urimeve tuaja të pafundme për 55 vitet e mia🙏

“Tekefundit s’kanë rëndësi vitet e jetës tënde. Ka rëndësi jeta në vitet e tua”, thoshte Presidenti Lincoln😊”, shkruan Rama.