Sondazhi/ 83 % e qytetarëve mendojnë se zgjedhjet janë blerë

Sondazhi/ 83 % e qytetarëve mendojnë se zgjedhjet janë blerë

57
0

Pas përgjimeve të publikuar në gazetën më të madhe në Gjermani Bild, ka patur reagime të shumta nga klasa politike ajo e e medias dhe nga personalitete të rëndësishme në vend.

Por në emisionin Opinion u bë një sondazh për të marre edhe opinionin e qytetarëve shqiptarë pas publikimit të kësaj masakre elekroale nå Dibër.

Pas përfunimit të sondazhit shifart tregonin së 83 për qind e shqiptërëve mendojnë se zgjedhjet u manipuluan.

loading...