“S’lan dot as brekët e tu”/ Degradon keq sherri mes Einxhelit edhe...

“S’lan dot as brekët e tu”/ Degradon keq sherri mes Einxhelit edhe Donaldit! Po Dagzi anën e kujt mban?

57
0

Zarfi i bardhë në shtëpi ka ndikuar që mes banorëve të plasë sherri. “Vëllai i Madh” ka vënë re se rregullat në shtëpi sa i përket higjienës nuk po përmbahen nga banorët.

Në një moment Einxhel i përmend edhe veshëmbathjet Donaldit ku sipas saj i gjen kudo gjetkë të përhapura në lavandari.

Ndërsa në anën tjetër Donaldi i tha Einxhel se si femër që është duhet të bëjë në minimun gjërat që flet e jo vetëm të bëjë llafe.

Mirëpo kjo nuk është pëlqyer nga Einxhel i cili i është kundërvënë dhe i ka thënë se nuk lan as ‘brekët’ e tij dhe ia ka larë ajo. Debati është agravuar aq sa dyshja janë kapur edhe për emrat e tyre.

Donaldi: Moj Ëngjëll, kujdes moj Ëngjëll. Einxhel: Mos më thuaj mua Ëngjëll Donald, të të vijë zorë.

Donaldi: Fjalë, fjalë, fjalë.

Einxhel: Donaldi bën më pak punë në shtëpi. Mos më thuaj më Ëngjëll, ske të drejtë. Në debat mes tyre është përfshirë edhe Dagz i cili në një formë apo tjetër mbronte partneren e tij Einxhel.

Madje në një moment Dagz thotë se “Donaldi nuk ka drejtë kërkujt mi thonë kurgjo”.

Shperndaje