Skocezi Bobi Maden gjyqtari i sfidës Islandë-Shqipëri

Skocezi Bobi Maden gjyqtari i sfidës Islandë-Shqipëri

317
0

UEFA ka përcaktuar arbitrin që do të mbajë drejtësinë në ndeshjen mes Islandës dhe Shqipërisë, e cila do të luhet në datën 8 qershor.

Skocezi Bobi Maden do të jetë gjyqtari, i cili ka detyrën të gjykojë sfidën e kuqezinjve në transfertën islandeze. Ndihmësat e tij do të jenë bashkpatriotët e tij Daglas Ros dhe David Rome që do jenë anësorët, ndërsa i katërti është Donald Robertson.

Bobi Maden është 40 vjeç dhe ka marrë stemën e FIFA-s që në vitin 201