Skandali me ‘Blu Panorama’, pasagjerët me orë të tëra në pritje (VIDEO)

Skandali me ‘Blu Panorama’, pasagjerët me orë të tëra në pritje (VIDEO)

358
0

Skandalet me kompaninë “Blu Panorama” nuk kanë të mbaruar. Krahas biletave të shtrenjta, shqiptarët përballen me vonesa të tejzgjatura në aeroportin e Rinasit. Ishte parashikuar që avioni i Blu Panorama të nisej në oren 17:00 dhe në 18:30 të mbërinte në destinacion, në aeroportin e Malpensa në Itali, por si në shumicën e rasteve, udhëtarët duhet të presin për orë të tëra.  Qytetarët, përfshirë fëmijë e të moshuar janë në pritje prej 2 orësh. Sakaq, qytetarët pyesin por askush nuk i jep shpjegime duke i lënë veç të presin.