Sinjalet që tregojnë se ai është i dashuruar me ju edhe pse...

Sinjalet që tregojnë se ai është i dashuruar me ju edhe pse nuk ua thotë

305
0

Ai është i dashuruar! Jo, ndoshta nuk është. Ose po? Është një problem mjaft i zakonshëm: “a është ai i dashuruar apo jo? Ai kurrë nuk e thotë këtë, por ai më shikon sikur të ishte. A po më dërgon sinjale? Ndoshta unë jam e sëmurë, ndoshta jo!”Duke dëgjuar konfidenca, shkëmbime mendimi dhe madje edhe disa biseda nën ombrellë, kupton se shkalla e rënies në dashuri është një faktor vendimtar! Qartësoni veten, nuk jeni vetëm pra për të ushqyer dyshimet dhe frikën. Duke pasur parasysh se shumica e burrave të dashuruar nuk e tregojnë aq shumë me fjalë, si me qëndrimet e tyre rreth dashurisë, le të përpiqemi t’i bëjmë gjërat pak më të qarta!

 

7 shenjat e një mashkulli të dashuruar

 

Ai është i dashuruar kur nuk ka frikë nga sakrifica

 

Një burrë i dashuruar mund të mos përsëritë shumë herë frazat klasike të teksteve, por ai është i aftë të bëjë sakrifica. Shpesh edhe pa i nënvizuar ato, por duke u përpjekur të jetë i dobishëm, të japë një dorë, të sakrifikojë kohën ose hobi të dikujt. Në fakt, duke e vënë veten në sfond dhe duke bërë gjithçka për të qenë i dobishëm, është një nga demonstratat më të mëdha e të qenit të dashuruar.

 

Ai është i dashuruar kur është në gjendje të dëgjojë

 

Një nga kritikat më të përhapura ka të bëjë me pamundësinë e meshkujve për kushtuar vëmendje kur partneri ose gruaja përpiqen të shpjegojnë diçka. Atëherë, që një nga shenjat më të dukshme ka të bëjë me shkallën e vëmendjes dhe pjesëmarrjes në një bisedë!

 

Tregon ndjeshmërinë e tij.

 

Mashkulli i dashuruar nuk ka frikë të humbasë një imazh të dyshuar të mashkulloritetit dhe nuk i vjen turp të tregojë dobësinë e tij. Për më tepër, nëse partneri e fton atë të flasë për atë që i shkakton këtë gjendje mendore, ai është në gjendje të zbulojë aspekte më pak të njohura dhe madje edhe të habitshme të vetes.

 

Vlerëson partneren e tij edhe me pizhama

 

Ai është i dashuruar dhe gjithmonë e sheh të bukur, edhe në jetën e përditshme dhe prandaj është e pashmangshme të jesh shumë më pak i vëmendshëm ndaj shumë aspekteve.

 

Ai është krenar për të

 

Një nga komplimentet më të bukura dhe më të dobishme për një grua. Dhe sigurisht që është një nga ndjenjat më fisnike të një burri: të jetë krenar për partneren e tij. Mashkulli i dashuruar është një person që nuk konkurron me gruan e tij, por, përkundrazi, thekson meritat e saj.

 

Mbron partneren e tij

 

Duket qartë, por jo. Mbrojtja e një personi nuk nënkupton thjesht ndërhyrjen në rast rreziku ose nevoje, por gjithashtu do të thotë të mbështesë arsyet, idetë dhe ëndrrat e tij /saj. Një burrë i dashuruar është një zotëri në të gjitha shqisat dhe madje ai tregon lidhjen dhe transparencën e tij.

 

Respekton familjen dhe miqtë e saj

 

Edhe kur bëhet fjalë për njerëzit që ndoshta nuk janë shumë të mirë apo edhe të padurueshëm. Lënia e partneres tuaj të lirë për të jetuar marrëdhëniet tuaja është një tjetër sinjal, një tjetër demonstrim i rëndësishëm i dashurisë.

 

Në përfundim: një mashkull i dashuruar është i pranishëm, të dëgjon, mbështet dhe mbi të gjitha, të respekton.