Sindi tregon për kë nga djemtë e Përputhen është bërë xheloze

Sindi tregon për kë nga djemtë e Përputhen është bërë xheloze

198
0

Në puntatën e djeshme të “Përputhen Prime” të gjitha konkurrentet iu përgjigjën disa pyetjeve nga makina e së vërtetës. Një ndër pyetjet që iu drejtua Sindit ishte “A je bërë xheloze për ndonjë nga djemtë këtu në studio?”.

Sindi nuk hezitoi të thoshte po, teksa zbuloi dhe emrin. Ajo tha se është bërë xheloze për Muratin. Kujtojmë se Murati është futur pak kohë më parë në “Përputhen”. Që në hyrjen e tij ai shprehu pëlqimin për Sindin dhe Melisën.