Si ranë brenda shpërndarësit e kokainës, njëri tentoi të hidhej nga dritarja...

Si ranë brenda shpërndarësit e kokainës, njëri tentoi të hidhej nga dritarja e banjos

290
0

Një 37 vjeçar shqiptar me iniciale L.A, dhe një 40 vjeçar me iniciale L.G, u arrestuan nga policia italiane gjatë kontrolleve në Punta Marina. Nervozizmi i dukshëm i manifestuar nga një njeri prej shqiptarëve ka tërhequr vëmendjen e agjentëve. Pas kontrollit të plotë, policia ka gjetur në xhepin e tij lëndë narkotike prej 10 dozash kokainë dhe disa qindra euro. Në këto rrethana, një burrë i dytë i ulur në tryezën e barit, u përpoq të largohej pa hezitim pasi shkoi në banjë. Ai u arrestua menjëherë nga agjentët, duke e kontrolluar edhe atë. Atij ju gjetën tre doza kokainë. Kërkimet e kryera në shtëpitë e tyre, u kanë lejuar karabinierëve të gjejnë peshore elektronike si dhe materiale për paketimin e dozave. Në fund të procedurës, shqiptarët janë vendosur nën arrest shtëpie në pritje të gjykimit, seanca për të cilët do të zhvillohet më 11 shtator.

Shperndaje