Shumica prej shqiptarëve e kanë, çfarë fshihet pas një shenje të tillë...

Shumica prej shqiptarëve e kanë, çfarë fshihet pas një shenje të tillë vaksine në krahun e majtë

257
0

Të gjithë mund të keni parë një shenjë të vogël të rrumbullakët në krahun e majtë të dikujt ose mund ta keni edhe vetë. Kjo është një shenjë  e vaksinës e cila disa vite më parë ka qenë shumë e zakonshme.

Sipas ‘Organic Healthy Food’ mjekët përdorën një virus të gjallë Vaccinia për të shkaktuar një përgjigje imune që do të mbronte njerëzit nga virusi Variola, i cili shkaktone linë. Pas kryerjes së vaksinës në vendin ku u vaksinuat krijohej një flluskë e cila më pas krijonte një kore dhe në fund pasi shërohej mbetej thjesht një shenjë e rrumbullakët.

 

Krahu i njerëzve injektohet disa herë me vaksinë, e cila krijon edhe atë ‘hartë’.

 

Kjo është edhe arsyeja sepse ajo nuk është një pikë e vogël, por një shenjë e dukshme.