Shuhet Bilbili i Polifonisë, Kiço Kapetani

Shuhet Bilbili i Polifonisë, Kiço Kapetani

375
0

Ndahet nga jeta ‘Bilbili i Polifonisë’ Kiço Kapetani. Lajmin e trishtë e jep gazetari Thoma Nika. Kiço Kapetani kishte marrë titullin ‘Qytetar Nderi’ i Sarandës  dhe i gjithë qyteti e njihte ndryshe si ‘Kalorës të Këngës’. Janë me qindra qytetarë që do marrin pjesë sot në ceremoninë e lamtumirës së njeriut i cili i dha shumë polifonisë e publikut shqiptar.