Shqiptari nën ujë, i propozon të dashurës martesë (Video)

Shqiptari nën ujë, i propozon të dashurës martesë (Video)

96
0

Atdhe Deva që jeton në New York të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, i ka bërë propozim unik për martesë të dashurës së tij Diana. Ai dhe Diana kishin udhëtuar për pushime në Arube, nën ujërat e të cilit Atdheu kishte vendosur t’i propozojë martesë Dianës. Në video shihet se përgjigja që merr është “Po”.

 

loading...