Shpresë në mes të pandemisë/ Muzika popullore sjell ‘oksigjen’ tek “Shefqet Ndroqi”,...

Shpresë në mes të pandemisë/ Muzika popullore sjell ‘oksigjen’ tek “Shefqet Ndroqi”, ansambli i këngëve dhe valleve spektakël për të sëmurët dhe mjekët

169
0

Teksa vendi ynë po përballet me shifra në rritje të rasteve me koronavirus, mjekët dhe infermierët prej 9 muajsh vijojnë të qëndrojnë në vijën e parë të luftës. Pavarësisht kësaj beteje të ashpër, shpresë për jetën vjen nga spitali “Shefqet Ndroqi”.

Ansambli i këngëve e valleve popullore ka vendosur që t’i bëjë një surprizë spitalit Covid 2 ku po trajtohen të sëmurët me koronavirus.

 

Mes muzikës së lartë që sjell padyshim ‘oksigjen’ e shpresë për stafin spitalor por dhe pacientët, këngëtarët kanë performuar në oborrin e këtij spitali.

Stafi mjekësor dhe disa pacientë kanë dalë në ballkone, për të dëgjuar e shijuar muzikën popullore.