Shpëtim Duro trajner i Kukësit.

Shpëtim Duro trajner i Kukësit.

87
0

Korrespodenti  yne sportive njofton se sapo ka perfunduar zyrtrizimi midis trajnerit Shpetim Duro dhe presidentit te ekipit te Kukesit, Sfaet Gjici   Tashme  marrëveshja eshte miratuar dhe Duros i eshte  besuar stoli iekipit te  Kukësit

loading...