Shoqata Smiles, në ndihmë të njerëzve në nevojë

Shoqata Smiles, në ndihmë të njerëzve në nevojë

685
0

Hiljana Biba, presidentja e shoqatës së  bamirësisë Smiles, për gati tre javë rresht do të shpërndajë vakte ushqimore në qendra të ndryshme të kujdesit njerëzor si dhe ndaj nevojtarëve të rastësishëm. Qëllimi i këtij aktiviteti konsiston në rritjen e dëshirës, kryesisht te brezat e rinjë, për të bërë bamirësi. Për pjesëmarrësit do të shpërndahen çertifikata në shenjë mirënjohjeje për ndihmesën e dhënë.

Shoqata Smiles funksionon në saj të mekanizmave online, ku operatorët brenda ditës lidhen me dhuruesit, ose individëd që shprehin pëlqim për tu antarësuar. Kjo shoqatë bamirësie është vlerësuar pozitivisht dhe nga site filantropie ballkanike si Giving Balkans.

 Për më tepër informacion mund të klikoni në :ëëë.smiles hope.ëebs.com, ose të telefononi në :0693145023