Shkoi si refugjate në Angli e tani punon mjeke, Anxhela: Më parë...

Shkoi si refugjate në Angli e tani punon mjeke, Anxhela: Më parë kisha turp, tani e them me krenari…

245
0

Angela është një refugjate nga Shqipëria, dhe si një doktoreshë e re në Shërbimin Shëndetësor Kombëtar të Mbretërisë së Bashkuar, është një nga mijëra refugjatët që janë bërë të domosdoshëm në spitalet britanike. Ata ndodhen në frontin e parë të luftës kundër pandemisë së koronavirusit. “Më parë kisha turp, por tani kur i them njerëzve që vij në këtë vend si refugjate, e them me krenari”, shprehet Anxhela. Ajo është një doktoreshë e re e cila punon në departamentin e kujdesit intensiv në Londër. Për më shumë shihni videon:

loading...