Shkëndije Mujaj publikon të pasmet në Instagram, ja çka thotë për to...

Shkëndije Mujaj publikon të pasmet në Instagram, ja çka thotë për to (Foto)

673
0

shmujaj-597x478_1470328556-6635016

Shkëndije Mujaj sapo ka postuar një foto në rrjetin social Instagram.

Ajo në këtë foto ka ekspozuar të pasmet e saja, bombastike dhe shumë në formë!

E çfarë thotë ajo në këtë foto është mjaft e çuditshme ku thotë se ka huazuar të pasmet e veta.

Këngëtarja me ironi ka ekspozuar bombat e saja dhe ka dashur të tregoj se janë origjinale!

shkenda_1470328533-3940780

Shperndaje