Shikoni se sa i janë rritur qepët e Leonorës dhe domatet e...

Shikoni se sa i janë rritur qepët e Leonorës dhe domatet e Lindës (Foto)

643
0

leo_1473055934-6645530

Këngëtarja e njohur Leonora Jakupi prej vitesh është pronare e një ville në Brezovicë.

Pas çdo angazhimi në muzikë, Leonora gjen kohë për tu relaksuar me familjen në villën e saj.

Siç duket këngëtarja këtë vend e ka shfrytëzuar edhe për të mbjellë qepë e jo vetëm për pushim.

Ajo ka publikuar një fotografi së fundmi ku shihen qepët të cilat ajo i ka nxjerrë nga bahqja e saj dhe i ka lidhur ato siç e do zakoni.

Përveç muzikës apo po tregohet edhe një shtëpiake e vyer

Edhe Linda Morina ditë më parë ka treguar se është e përkushtuar për perime, duke treguar se sa janë rritur perimet në bahqen e saj.