Sherr në emision, deputetët kosovarë qëllohen me grushta dhe gota

Sherr në emision, deputetët kosovarë qëllohen me grushta dhe gota

138
0

Nisi si një debat televiziv, por pëfundoi në sherr me grushta. Ngjarja ndodhi në Kosovë në emisionin ‘Info Magazinë’, ku ishin përballë njëri-tjetrit deputetët Frashër Krasniqi dhe Milaim Zeka. Ata fillimisht janë fyer rendë me njëri tjetrin, ndërsa më pas Krasniqi ka gjuajtur me ujë Zeken. Ky i fundit i është përgjigjur Krasniqit në të njëjtën mënyrë. Më pas Krasniqi është ngritur nga ulësja dhe e ka grushtuar Zekën.

loading...